BOGENSE SOMMERCABARET  2012

From, frisk og frejdig

- Formet af Ida og Bent Froms forfatterpen

21. juni - 21. juli

Ida og Bent From har gennem årene skrevet mere end 1100 tekster - "Jeg gemmer mine tyve tønder land", "To lys på et bord", "Livets gang" (Pensionistvisen), "Annas ballader" og mange mange flere. Der findes vel ikke en Dansk revy, som ikke på et eller andet tidspunkt har brugt en af parrets tekster, tekster som oftest er skrevet med en udsøgt sproglig sans og overraskende rim. Ida og Bent From er blandt de bedste af danske tekstforfattere, og vi har i samarbejde med Ida From og Revymuseet udvalgt en lille håndfuld af parrets bedste sange.

 

 

Medvirkende

Søren Bech-Madsen

Uddannet fra Det danske Musicalakademiet i 2003. - Søren har medvirket i en lang række forestillinger i hele landet. Her kan bl.a. nævnes ”My Fair Lady” - Det Kongelige Teater,  ”Les Misérables”, ”Atlantis” og ”Lys over Skagen”  - DK-turne, ”De tre Musketerer”  - Fredericia Teater, ”Cyrano” og ”Kærlighedens Farve” - Odense Teater.
Søren har også en aktiv solist karriere hos div. orkestre bl.a. Odense Politiorkester og kapelmestre rundt i Danmark. Derudover har Søren været engageret i flere projekter til tv og biograflærredet, både foran og bag kameraet. 

 

Ulla Ankerstjerne

Uddannet fra Skuespillerskolen v/Odense Teater 1990 - Gennem mange år fastansat ved Odense Teater hvor det er blevet til mange spændende roller bl.a. som Elisa i ”My fair Lady”, Thitzel i ”Spillemand på en tagryg”, Isabel i ”Den blinde maler”, Hester Swane i ”Den sorte svane”, ”Vaginamonologerne” og meget, meget mere. Ulla har desuden medvirket et par gange på Team Teatret, iscenesat flere operaer ved Den Fynske Opera samt undervist på Det Danske Musicalakademi. 

 

Ejnar Gensø

Uddannet fra Skuespillerskolen v/Odense Teater 1990 - Ejnar har medvirket i Bogense Cabareten siden 2001, hvor ”Bien og Honningkrukken” blev den sidste cabaret under Agnethe Bjørns Ledelse. I 2002 tog Ejnar sammen med Ulf Starup initiativet til at fortsætte traditionen med Sommer Cabaret i Bogense og han er nu med for 12. gang.

 

Michael Salling

Michael er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium i 1995. Arbejder i dag bl.a. som kapelmester på Odense Teater og Folketeatret i København. Flere gæsteoptrædener med Odense Symfoniorkester. Har akkompagneret adskillige danske solister/ entertainere. Michael glæder sig til - igen - at give sig i kast med cabaret-genren.

 

Scenografi og lys: Jens Martin Knudsen

Instruktion: Ole Møllegaard

 

billetter

Billetsalget er godt i fuld gang, og vil du være sikker på at få billet til din ønske dato, skal du bestille i god tid.

Billetprisen er kr. 200

 

Cabaret menu

Så gør vi det bare igen! For det viste sig, at det slet ikke var så tosset at servere cabaret-menuen fra Mørkenborg kro.

Aftenen starter kl. 18.30 med en velkomstdrink, og herefter bydes på:

  • Røget laks med rygeost og persillepesto

  • Terrine af unghane med mild dijoncreme

  • Lun kyllingefilet svøbt i bacon med kold urtesovs

  • Oksefilet

  • Svinemørbrad i champignon a´la creme

  • Ost med vindruer og marinerede valnødder samt et glas sherry

  • Jordbærtrifli

  • Tilbehør: Bagte kartofler, salater, hjemmebagt brød m.m.

Pris pr. kuvert inkl. velkomstdrink og sherry kr. 175,-

 

 

Cabaretten spiller kl. 20 alle ugens dage - undtaget søndage, i Cafe 44, Adelgade 44, Bogense

Billet- og menubestilling: 29 17 14 16