BOGENSE SOMMERCABARET  2013

Først-til-Müller

- med tekster af Børge & Arvid Müller

19. juni - 16. juli kl. 20

Glæd dig til et genhør med melodier som:

“Lille frk. Himmelblå”, “Celestin & Floridor”, “Den allersidste dans” og mange mange fler’

 

 

Medvirkende

Randi Winther

Kyndige udi Bogense Cabaretens historie husker måske, at Randi har været med i Bogense cabaraten på 7 tidligere forestillinger. Hun var faktisk med FØR Ejnar (selvom det synes som om Ejnar altid har været der ...)

Randi har senest medvirket i Det Ny Teaters opsætning af “Love Never Dies” (efterfølgeren til “Phantom Of The Opera”).

Nu glæder hun sig til at komme tæt på publikum igen på scenen i Bogense.

 

Ejnar Gensø

Ejnar Gensø er selvfølgelig med igen. Det bliver Ejnars 13. sæson, og selvom han er overtroisk, kan han ikke holde sig væk.

Ejnar er iøvrigt aktuel på filmlærredet netop nu i filmen “Skytten”, hvor han spiller en geolog, der hjælper hovedpersonen (spillet af Trine Dyrholm). Den 23. maj er der premiere på filmen “I Lossens time”, som også gør brug af Ejnars sceniske talent. Han er da også allevegne!


Søren Bech-Madsen

Søren Bech-Madsen er tilbage til endnu en sæsons Bogense Cabaret. Han er faldet for Cafe 44´s charme og Bogense-borgernes imødekommenhed. Søren har i mellemtiden holdt sin baryton-stemme varm, når han tager ud med “Ruder Konges Knægte”, Odense Politi Orkester, samt række andre koncerter. Han har bla. også lagt et væld af stemmer til et stort anlagt LEGO computerspil, medvirket i en række kortfilm og videreført sit virke som instruktørassistent og manuskriptkonsulent. Til efteråret kan Søren ses i Fredericia Teaters opsætning af forestillingen Esaura.

 

Michael Salling

Pianisten Michael Salling er også med igen på dette års cabaret-hold. Siden sidst har han været kapelmester på Folketeatrets “Jul i Gammelby”. Michael har derefter spillet både nytårskoncert og Beatles musik med Odense Symfoniorkester og sad også bag flyglet, da Isabel Allende modtog HCA-Litteraturprisen af kronprins Frederik.

 

billetter

Vil du være sikker på at få billet til din ønske dato, skal du bestille i god tid.

Billetprisen er kr. 200 i juni måned, og 220 kr. i juli måned

 

Cabaret menu

Så gør vi det bare igen, igen! For det viste sig jo atter en gang, at det slet ikke var så tosset at servere cabaret-menuen fra Mørkenborg kro. De leverer atter lækre retter, og vi begynder aftenen med et glas champagne og senere sherry til osten og desserten.  Menuen bliver serveret kl. 18.30, og koster 195 kr.

 

Menuen vil snarest blive nærmere beskrevet.

 

Cabaretten spiller i Cafe 44's teatersal, Adelgade 44, Bogense

Billet- og menubestilling: 29 17 14 16