BOGENSE SOMMERCABARET  2014

På Hat med PH

spiller fra den 24. juli

 

Det bliver cremen af dansk kultur, når holdet kaster sig over

Poul Henningsens både store og mindre kendte tekster

 

 

Medvirkende

NYNNE KAREN NØRLUND STEENILD , skuespiller og instruktør.

Nynne er uddannet fra Statens Teaterskole i 1997. Hun havde sin debùt på Odsherred Teater og har siden spillet på store og små scener i Danmark, som freelance skuespiller, bl.a. på Aarhus teater, Suzuki teatret, Asteriens hus, teatret plan B, Kassandra Produktion, og Team Teatret ( Halfdans ABC, Oliver T. Westens Civilisation og Kvinden og aben.

Nynne har teatererfaring både fra London og New York. Hun optræder desuden som sangerinde i et samarbejde med musikeren Peter Nørlund Steenild, og med sin kollega, Brita Ann Larsen i, Bakkeshow.

Hun har medvirket i flere danske spillerfilm bl.a,  At kende sandheden, Niels Malmros, Anklaget, Jakob Thuesen, og, Til døden os skiller, Paprika Steen. Af Tv-serier kan nævnes Strisser på Samsø, Hotellet, og Forbrydelsen 3, DR.

Nynne har arbejdet som instruktør og underviser på Teater Talentnord for unge skuespillertalenter, og i filmskuespillerteknik på Nøregaards højskole. Shakespeares Romeo og Julie, satte hun op i teaterforeningen SPLYF, og stod for opsætningen af årets juleforestilling, Krummernes Jul, på Dronning Dorthea Teatret i Kolding, 2013, som hun genopsætter i år. Hun arbejder med konflikthåndtering, som skuespiller på Aarhus universitet, på Aalborg Universite College, på Odense universitets hospital og i Actorsinbusiness.

 

 

STEFFEN RODE, skuespiller, instruktør, dramatiker og teaterpædagog m.m. Bifagseksamen i teaterhistorie fra 1969 til 1973 på K.U. og læste sideløbende til skuespiller 1970 til 1974 med Martin Hansen, Det kongelige Teater.

Har levet med og af teater siden 1974, hvoraf blandt andet ti år på Fiolteatret i København og otte år på Banden i Odense og løst tilknyttet mange forskellige teatre i Danmark, senest Odense teater hvor han spillede KÆRESTEBREVE sammen med Jytte Kvinesdal på turne i Jylland og på Fyn med stor succes. Netop hjemkommet fra turne i Australien med samme stykke. 

Har skrevet en del dramatik som er opført både herhjemme og i udlandet og på TV, og har virket som instruktør af både egne og andres stykker. Har de seneste toogtyve år virket som en skattet teaterpædagog på Viby efterskole, hvor han også har iscenesat den årlige musical.

Steffen er oprindeligt københavner men har boet på Fyn siden 1981.

 

 

JENS KRISTIAN LORENZEN, uddannet på konservatoriet i Odense (2014) med rytmisk klaver som hovedfag. Spillet i adskillige sammenhænge - bl.a. i en række musicals. Skrevet musik til forskellige projekter. Herudover underviser Jens Kristian i klaver.

   

KJELD HØEGH instruerer årets sommercabaret

 

Praktiske oplysninger

Spiller torsdage, fredage og lørdage i perioden fra den 24. juli til medio august. Sidste spilledag er endnu ikke fastlagt.

Spilletidspunktet er kl. 20.00, og buffeten serveres kl. 18.30.

Cabaretten spiller i Cafe 44's teatersal, Adelgade 44, Bogense

Billetpris kr. 220 - Buffet kr. 140

Billet- og menubestilling: 29 17 14 16